Elkészítés: A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük. A körtéket négybe vágjuk, magházát kivesszük.
Tegyük a csirkecombokat egy nagy tálba, adjuk hozzá a körtedarabokat, az alaposan megmosott és kettévágott burgonyákat (nem kell meghámozni). Sózzunk, borsozzuk, tegyünk bele kakukkfű- és zsályaágakat. Csorgassuk meg olvasztott margarinnal, keverjük jól össze, majd az egészet öntsük egy nagy tepsibe. Alufóliával takarjuk be, 160-170 fokos sütőben süsük 40-50 percig. Távolítsuk el a fóliát, majd még 10 percig süssük, hogy szép piros, ropogós legyen a pecsenyénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.