Elkészítése: Az összeaprított vöröshagymát megpirítom 5-6 dkg margarinon. Felengedem kb. 1,5 l vízzel, beleteszem az összekarikázott répát, 2 leveskockát, és puhára főzöm.
Kb. 1 maréknyi répakarikát félreteszek dísznek, a többit a lével együtt alaposan összeturmixolom.
A tejszínt összekeverem a liszttel, belekeverem a levesbe, borsozom, megszórom kb. jó késhegynyi szerecsendióval, ha kell sózom, és folytonos keverés mellett átforralom. Habverővel praktikus keverni, úgy egészen krémes lesz.
Tálaláskor levesbetétnek a megmaradt répakarikákat teszem bele, de finom bele főtt apró tészta is (pl. betűtészta, kiskagyló, stb.).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.