Elkészítés: Az avokádókat negyedekre vágom, magját eltávolítom, héjától a szeleteket megszabadítom, majd vékonyra felszeletelem húsát. A paprikákat felszeletelem, felkockázom, a snidlinget apróra vágom, az olívabogyókat félbe, majd vékony szeletekre darabolom.
A krémsajtot egy keverőtálba teszem, beleadom az avokádódarabokat, csakúgy, mint a felaprózott paprikákat, snidlinget és olívabogyót. Sózom, fűszerezem gyömbérrel és fehérborssal, frissen facsart citromlevet is adok hozzá. Alaposan összedolgozom, legalább 1-2 órát hűtőben érlelem.
Tálaláskor frissen őrölt színes borssal és olívabogyóval díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.