Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, és szeletelőn hosszanti irányban 0,5 cm-es szeletekre vágjuk. Megsózzuk. Állni hagyjuk. A levét papírtörlővel leitatjuk, és kevés olajon mindkét oldalát pár percig sütjük. Papírtörlőre szedjük.
A krumplipürét hagyományosan elkészítjük, de egy kicsit sűrűbbre hagyjuk.
1-1 szeletet egymással keresztezünk, és 1 kanálnyi krumplipürét rejtünk el benne. Ráhajtjuk a széleit.
Köretként adhatjuk bármilyen hús mellé, én zöldségfasírttal kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.