Elkészítés: 1 bögre rizst megpirítok fél evőkanál vajon, majd hozzáadok 1 kiskanál ételízesítőt. Pár perc múlva felöntöm 2 bögre vízzel, és addig főzöm, míg a víz majdnem teljesen eltűnik, ekkor hozzáadom a kukoricát (ízlés szerinti mennyiséget, nálam majdnem fele-fele arányban van a rizzsel). Pár percig főzöm, majd ha a víz teljesen eltűnt, vajat adok hozzá, ami ad neki egy kis extra ízt, plusz kicsit tapadósabb és puhább lesz az étel. Miután teljesen elolvadt a vaj, már kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.