Elkészítés: A csirkedarabokat sóval, borssal megszórjuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük. A karfiolt rózsáira szedjük, és forró olajban - úgy mint a krumplit - megsütjük, lecsöpögtetjük. A rizst kibontjuk a tasakból. Egy nagyobb fazék alját kibéleljük alufóliával, az aljára teszünk rizst, majd a megsült csirke darabokból, karfiolt, újból rizs, csirke, karfiol következik. Addig rétegezzük, amíg a hozzávalók elfogynak, a tetejére rizs kerüljön. Felöntjük húslevessel, hogy éppen ellepje. Takarék lángon addig főzzük, amíg az egész levét magába szívja, néha óvatosan megrázogatjuk az edényt, de soha nem kavarjuk. Tálaláskor egy nagy tálba borítjuk, és joghurtos uborkával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.