Előkészítés: A spárgát lecsepegtetjük. A sajtot négy egyforma vastag szeletre vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük. A bébirépát lecsepegtetjük.
Elkészítés: A munkát a tálalótál díszítésével kezdjük. Körberakjuk a salátalevél-darabkákkal, a közepére kisebb kupacot is halmozunk, és közétesszük a bébirépa darabokat. A kenyereket világosra pirítjuk (ha nincs kenyérpirítónk, akkora a sütőben), és megcsepegtetjük 1-1 kk. olívaolajjal. A pirítósokat a tálalótálra rendezzük, és egyenlő arányban elosztjuk rajtuk a spárgát. Innentől gyorsan dolgozunk, hogy a hozzávalók frissen maradjanak. Közepes lábosban sós vizet forralunk, ha lobog, hozzáöntjük a borecetet. Közben a sajtszeleteket teflonserpenyőben kissé megolvasztjuk, és tálalólapáttal a spárgacsomagokra emeljük. Elkészítjük a tojásokat, óvatosan feltörjük, belsejüket a lobogó vízbe csúsztatjuk, és 3 perc alatt készre buggyantjuk. Lyukacsos szűrőkanállal leszűrjük, és minden szendvicsre teszünk egyet. Megszórjuk a zöldfűszerrel, sózzuk, borsozzuk, frissen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.