Elkészítés: A szeletekre vágott pulykát - ha van lehetőségünk, előző este - áztassuk fokhagymás tejbe. Másnap töröljük le róla a felesleges folyadékot, sózzuk-borsozzuk, és egy serpenyőben süssük elő.
Majd ugyanebben a serpenyőben pirítsuk le a hagymát és a szalonnát, adjuk hozzá a fokhagymát és a gombát is. Pirítsuk össze, fűszerezzük, és tegyük vissza a serpenyőbe az elősütött húst is. Fedő alatt pároljuk puhára, végül adjuk hozzá a tejszínt, forraljuk össze és tálaljuk.
Tepsiben sült krumplival vagy rizzsel kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.