Elkészítés: Egy fazékban kétszeres mennyiségű vízben főzzük meg a rizst. Ha megfőtt, elzárjuk alatta a gázt, és fedő alatt kb. 10 percig párolni hagyjuk. Miután kész, összekeverjük a kukoricával (előtte öntsük le a levét). Ez fogjuk tálalni a lecsó mellé.
Egy fazékba vagy wokba beleöntjük az étolajat, majd megpirítjuk rajta a felaprított vöröshagymát, mikor már üveges, lehúzzuk a tűzről és megszórjuk pirospaprikával, hogy szép színt adjon, majd összekeverjük, visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a már feldarabolt paprikákat és paradicsomokat, fűszezzük ízlés szerint (só, bors, kömény). Kevergetés közben felöntjük kevés vízzel, és kb. 15-20 perc alatt készre főzzük.
A kukoricás rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.