Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, lereszeljük durva reszelőn. Szűrőben hagyjuk kicsepegni belőle a vizet, majd papírtörlőn is leitatjuk róla.
Apróra vágjuk a hagymát, összekeverjük sóval, borssal, petrezselyemmel és a liszttel, belekeverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a megsózott reszelt krumplihoz. Alaposan elkeverjük egy evőkanál segítségével.
Teflon serpenyőben kevés olajat melegítünk. Evőkanálnyi adagokat teszünk a serpenyőbe, és kilapítjuk, hogy jó vékony legyen. Sütés közben sűrűn forgatni kell! Ha barnára sült, el is készült. :)
Fokhagymás tejföllel lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.