Elkészítés: A vajból, lisztből és tejből fehérmártást készítünk és kihűtjük. A tojássárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük és hozzáadjuk a rumot. Az egészet összekeverjük. Hozzáadjuk a felvert tojások habját is, majd a vajjal megkent és morzsával meghintett tepsibe öntjük a felét. Ráhelyezzuk a félbevágott almákat, melyek belsejét egy kis baracklekvárral és mazsolával megtöltünk. Meghintjük fahéjjal, ráöntjük a maradék tésztát, és középmeleg sütőben 30-40 percig sütjük. Fahéjas cukorral meghintve tálaljuk. Hidegen és melegen is finom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.