Elkészítése: A tészta hozzávalóiból közepes keménységű tésztát gyúrunk, két cipóra osztjuk. Kis pihentetés után tepsi nagyságúra nyújtjuk, mindkét szélét megrakjuk magozott, ízesített meggyel, feltekerjük, mint a rétest, középen egy kis rést hagyunk, ahová a diós töltelék kerül. A tojásfehérjét porcukorral habbá verjük, beleszórjuk a diót, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot. A tészta szélét, mielőtt a tölteléket a középvájatba rakjuk, megkenjük tojással. Meleg sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.