Elkészítés: Felszeletelem a csirkemellet, majd elkészítem a mustáros-fűszeres pácot. Ehhez a mustárt elkeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, a majorannával, a petrezselyemmel és az olajjal, bepácolom a húst, és legalább 1 órát hagyom állni.
A húst egy serpenyőben fehéredésig sütöm, majd átteszem egy tepsibe, kevés vizet öntök az aljára (kb. 2 dl), majd sütőben letakarva sütöm kis lángon 30 percig. Ezután már nem lefedve hagyom sülni nagyobb lángon kb. 10 percig.
Köretként krumplipürét javaslok, valamint salátát, savanyúságot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.