Elkészítés: A csirkemellfiléket szeleteljük, besózzuk, beszórjuk majoránnával, esetleg ételízesítővel, majd betesszük a hűtőbe 1 vagy akár több órára, hogy az ízek átjárják. (A klopfolás elengedhető.)
A serpenyőbe beleöntjük az olajat, felforrósítjuk, majd szépen, egyenként beletesszük a húsokat. Az első percekben sűrűn forgatjuk őket, majd letakarjuk pár percre. Azután ismét forgatjuk őket, míg szép aranybarnás színük nem lesz. Ez kb. 10 percet vesz igénybe. Mikor kész, rátesszük őket egy szalvétával leterített tányérra, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön, majd frissen tálalhatjuk is jégsalátával, de szendvicsben is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.