Elkészítés: 15 dkg vajat 15 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzáadunk 15 dkg őrölt mandulát, 7 dkg réteslisztet, majd a 4 tojás fehérjéből felvert habot. Tepsiben (20x40-es) forró sütőben 10 percig sütjük. (Én vagy sütőpapírt teszek bele, vagy kivajazom és zsemlemorzsával megszórom.)
Ezalatt 15 dkg porcukrot 4 tojás sárgájával habosra keverünk, rákenjük a még világos tésztalapra, újrasütjük 10 percig, addig, míg a teteje ropogós, de még sárga marad. A tésztát a tepsiben hűtjük ki.
7 dkg vajat 5 dkg porcukorral és 7 dkg őrölt mandulával kikeverünk, a hideg tésztára kenjük, majd megszórjuk 7 dkg őrölt mandula és a vaníliás cukor keverékével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.