Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukorral kikevert tojássárgáját, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet és hozzáadjuk az olajat. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Az eperkrémhez az epret villával összetörjük, belekeverjük a zselatint, a fél citrom levét, majd beleforgatjuk a felvert tejszínhabot és a porcukrot. Hűtőbe tesszük 1-2 órára.
A mandulakrémhez a pudingot felfőzzük a 2,5 dl tejben, majd hűlni hagyjuk. A mandulát kicsit áttörjük, hogy apróbb darabok legyenek. Ha kihűlt a puding, belekeverjük a zselatint, majd a cukrot, a felvert tejszínhabot és a manduladarabokat.
A piskótát 3 részre vágjuk, az alsó részre rákenjük a mandulás krémet, majd piskótalap következik és az epres krém, végül a harmadik piskótalappal befedjük. Az oldalán is elkenjük a krémet, és ha marad annyi, a tetejére is lehet vékonyan, hogy a marcipán jobban odatapadjon.
A marcipánt kinyújtjuk, és bevonjuk vele a tortát. A leeső darabokat meg festhetjük ízlés szerint ételszínezékkel, és formákat csinálhatunk belőle. A tortát 1 éjszakát hagyjuk a hűtőben pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.