Elkészítés: A csirkét vékony csíkokra vágjuk, liszttel megszórjuk úgy, hogy mindenütt befedje. Forró serpenyőben vagy wokban kevés olajon megsütjük, amíg kicsit meg nem pirul a hús, közben sózzuk és borsozzuk. Ha ez kész, kivesszük szűrőlapáttal a húst és félretesszük.
A serpenyő aljába most teszünk még egy kis olajat amellé, ami maradt, és hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a feldarabolt chilit. 2 percig közepes lángon sütjük, majd jöhet bele a ketchup, a méz és a gyömbér. Összeforraljuk - akkor jó, amikor a ketchup kicsit elkezd barnulni. Ekkor mehet bele vissza a csirke, és addig sütjük nagy lángon, amíg minden csirkedarabot be nem borít a sűrű mártás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.