Elkészítés: Kockázzuk fel a sajtot 1x1 centis méretűre, a paprikát vágjuk csíkokra.
Egy villával keverjük össze a sajton és a paprikán kívül az összes hozzávalót, forraljuk össze, majd hagyjuk kihűlni.
Helyezzük egy zárható üvegbe rétegezve a sajtot és a paprikát (1 sor sajt, 1 sor paprika és így tovább), ha kész, öntsük rá a kihűlt páclevet. Zárjuk le, tegyük 2-3 hétre a hűtőszekrénybe.
Felhasználás előtt tartsuk 1-2 órát szobahőmérsékleten, így adja ki igazán az ízét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.