Elkészítés: A 9 db tojásfehérjéből a porcukor és a citromlé hozzáadásával nagyon kemény habot verünk (kb. 15 perc a kézi robotgép legmagasabb fokozatán). Akkor jó, ha egy késsel a habba belevágva ott marad a kés nyoma!
3 db tepsibe sütőpapírt fektetünk, s azokra körző segítségével azonos méretű köröket rajzolunk. A habot egyenletesen elosztjuk, elsimítjuk a sablonokon. Egy kis mennyiséget kihagyunk, ezt ételszínezékkel megfestjük, kis habcsókokat formálunk, s ezeket is a sütőlapokra helyezzük. Belőlük lesz a díszítés a torta tetejére. :)
A tepsiket (az energia- és időtakarékosság jegyében természetesen egyszerre!) előmelegített, inkább csak langyos sütőbe helyezzük (100-120 fok, légkeverés). Kb. 90 percig szárítjuk a habcsóklapokat, de a kis díszeket 60 perc után ki lehet venni.
Közben a nutellát habosra keverjük a mascarponéval.
Ha a lapok megsültek, óvatosan lefejtjük a sütőpapírról, sütőrácson hagyjuk őket kihűlni. Megkenjük a lapokat a krémmel, a díszeket pedig egy pici krém felhasználásával a tetejére ragasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.