Elkészítés: A húst 2 cm széles csíkokra vágjuk, fél kávéskanál borssal megszórjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, pirospaprikával és olajjal keverjük. A húst belerakjuk, 1 óráig pácoljuk.
A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A paprikát négyfelé vágjuk, kimagozzuk, kierezzük, megmossuk és csíkokra vágjuk. A paradicsomot lecsepegtetjük, a levét felitatjuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk.
A húst páccal együtt egy nagyobb serpenyőbe öntjük, erős lángon jól megsütjük. A hagymát, paprikát, paradicsomot, olívabogyót hozzáadjuk, és az egészet még egy kissé pirítjuk. Fedő alatt addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Ha szükséges, öntünk hozzá a paradicsom levéből.
A citrom héját vékonyan lereszeljük, és a petrezselyemmel együtt az ételre szórjuk. Sóval, borssal és a citrom levével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.