Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A medvehagymát apróra vágjuk, a joghurthoz keverjük kevés sóval és őrölt fehérborssal. A csirkemellszeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot, és 1-2 órára /még jobb, ha 1 napra/ a hűtőbe tesszük.
A hússzeleteket lecsepegtetjük, és kevés olívaolajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot, és egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.