Elkészítés: A tésztához a porcukrot összeforgatjuk a liszttel, a sütőporral és a kakaóval, majd a tejjel és olajjal simára keverjük.
A masszát egy kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) nagy tepsibe öntjük. A tetejére szórjuk a meggyet. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) 25-30 perc alatt megsütjük.
A meggylekvárt kevergetve megmelegítjük, és a sütőből kivett, még forró sütire kenjük. Utána megszórjuk a kókuszreszelékkel, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.