Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy szilikonos sütőpapírral lefedünk egy sütőlemezt. A diót és a kristálycukrot egy konyhai aprítóba tesszük, majd addig daráljuk, míg darált dió finomságúvá válik. A cukros dióhoz öntjük a tojásfehérjét, és fakanállal egyenletesen elkeverjük a masszát. Egy tepsibe kiterítjük a szeletelt mandulát, és nyomózsákból csíkokat nyomunk a mandulára a diós masszából. A kinyomott masszák közepére teszünk egy-egy szem kimagozott, lecsöpögtetett meggybefőttet. Kezünkkel golyókat formázunk a diós masszából úgy, hogy a meggy belülre, a mandula kívülre kerüljön. Előmelegített sütőben 10-20 perc alatt aranybarnára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.