Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a fűszerkeveréket, az apróra vágott petrezselymet és a levesport. Ebbe beleforgatjuk a csirkecombokat, majd tűzálló tálba tesszük őket. A maradék fűszeres levesport rászórjuk, majd a nyers rizst is, végül a karikára vágott paprikát és paradicsomot is a combokra tesszük. Most a rizshez képest kétszeres mennyiségű víz-tejszín keverékkel (fele-fele) öntsük nyakon az egészet. Alufóliával takarjuk le, és sütőbe téve süssük kb. 1 órán át(légkeverésés sütőben 180 fokon). Aztán a fóliát levéve süssük még 15-20 percig, ill. kb addig, míg az összes levét *megissza*.
Nagyon gyorsan összeállítható étel. Csak bedobáljuk a hozzávalókat és megsütjük.
Nagyon finom!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.