Elkészítés: A dinnyét félbevágjuk, magját, magházát kikaparjuk, meghámozzuk, gerezdekre, majd kockákra vágjuk. Levével együtt lábasba tesszük, citromlével, almaecettel meglocsoljuk. Amennyiben sok a dinnyelé, veszünk ki belőle, amivel a főzés közben szabályozhatjuk a sűrűséget. Hozzáadjuk a cukrot, és lassú tűzön, állandóan kevergetve sűrűre főzzük a citromkarikákkal együtt.
Kissé összeturmixoljuk, és a mentalevelekkel együtt pár percig forraljuk, majd üvegekbe töltjük. Tetejére tehetünk citromkarikát vagy csipetnyi citromsavat. Kihűlés után másnap zárjuk le az üvegeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.