Elkészítés: A tésztát megfőzzük, és lecsepegtetjük. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, és felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojást és a lisztet, majd megsózzuk, megborsozzuk. (Egy kis ételízesítőt is adhatunk hozzá.) Hozzákeverjük a zöldségeket és a metéltet. Serpenyőben olajat forrósítunk, és egy kanálnyi tésztás keveréket teszünk bele. Lapáttal kissé szétnyomjuk, hogy egy kisebb, tenyérnyi lepényt kapjunk, és közepes lángon mindkét felét pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és forrón, reszelt sajttal, tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.