Előkészítés: A csirkemelleket megmossuk, majd kockára vágjuk. Az újhagymát és a paradicsomot megmossuk, ezután a hagymáról eltávolítjuk a zöld részt, a maradékot vékony karikára vágjuk. A paradicsomot keresztben bevágjuk, egy pillanatra forró, majd hideg vízbe tesszük, és lehúzzuk a héját. A csumáját kivágjuk, a többit felkockázzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk egy nagyobb serpenyőben vagy edényben, és megdinszteljük rajta a hagymát. Rádobjuk a csirkekockákat, és tovább pirítjuk. Ha már eresztett egy pici levet, mellérakjuk a paradicsomot, és fedő alatt főzzük egy kicsit, hogy abból is kijöjjön a lé. Ezután hozzáadjuk a konzervet, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bőven a bazsalikommal. Összekeverjük, és kb. fél órán át főzzük, míg összeérnek az ízek. Főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.