Elkészítés: A csirkecombokat pár órára bepácoljuk só-olaj-fűszerek-méz keverékébe, majd egyenként alufóliába csomagolva 1 órán keresztül 180 fokos sütőben sütjük. Majd kibontjuk a csomagok tetejét, az alján marad a finom szaft, és 10 perc alatt pirosra sütjük. A zellert és az almákat megtisztítjuk, megmossuk, és nyersen lereszeljük. A tökmagot serpenyőben pár percig pirítjuk. A joghurtból pici mustárral, mézzel, borssal és friss tárkonnyal öntetet készítünk, ezzel a salátát minél minél hamarabb átforgatjuk, hogy az alma ne barnuljon meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.