Elkészítés: A lazacot megsózzuk és a hűtőbe tesszük pihenni. A krumplit megmossuk, alufóliába tesszük, és sütőben kb. 1 óra alatt megpároljuk. Ha kihűlt, hosszában félbevágjuk, és kikanlazzuk a belsejét. Összekeverjük a snidliggel, a sajtkrémmel, visszatöltjük, és sajttal megszórjuk. Ezután kb. 5-10 perc alatt készre sütjük. A lazacot kevés olajban begsütjük, és hajóformájú alufóliába tesszük. Megkenjük mézzel, rátesszük a zsályalevelet, és 5-10 perc alatt a sütőben ezt is készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.