Elkészítés: A combot jól megmosom, lecsepegtetem és szárazra törlöm. Ha van a felületen nagy izomszalag, azt szépen, óvatosan levágom. Eltávolítok minden zsiradékot, ami a felületén található. Ez azért szükséges, mert leginkább fagyú található rajta, ami igen jellegzetes ízű, és egyeseknek elég kellemetlen. Ha nem fér el a sütőedényben, akkor elvágom a forgónál.
A hagymákat meghámozom, felezem, ha nagy, akkor negyedelem. A burgonyát szintén meghámozom, ha nagyobb burgonyával csinálom, felezni esetleg negyedelni szoktam. Ha kicsivel, akkor egészben hagyom.
A húst sózom, borsozom, megszórom rozmaringgal, és beleteszem a sütőedénybe. Melléteszem körben a hagymát, utána a burgonyát. Ilyenkor még egyszer meg szoktam sózni egy kicsit, és rozmaringgal is megszórom a burgonya miatt. 3 nagy evőkanál zsírt teszek rá. Felöntöm vízzel, lefedem, és beteszem a sütőbe.
Kis lángon hagyom 1 órát, hogy jól átpárolódjon. Közben egyszer megfordítom, és megöntözöm a levével a burgonyákat. Mikor már puha és csak a szín van hátra, leveszem a fedőt, és úgy sütöm tovább. Ha megvan a szín, kiveszem, és megkenem vékonyan mézzel. 2-3 percre visszateszem, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.