Elkészítés: Az biztos, hogy a zöldbabot sós vízben megfőzzük. Innentől pedig fantáziánkat szabadjára engedjük.
1. változat: darált húsból fűszeres ragut főzünk, azt összekeverjük a zöldbabbal és a besamellel. A besamelt ízesíthetjük bőven szerecsendióval vagy sok-sok zúzott fokhagymával (ez egész rendkívüli), vagy sűrített paradicsommal (ebben az esetben sok bazsalikomot és oregánót is elbír). Tűzálló tálba tesszük, majd a tetejére reszelt sajt, és be a sütőbe, ahol a sajt süljön pirosra.
2. változat: a főtt zöldbabot párolt rizzsel és a húsraguval rétegezzük a tálba, a tetejére tejfölt locsolunk és sajtot reszelünk. Az utóbbi ébreszt némi menzai emléket, de az emlegetett fűszerekkel ez is eredményesen megbolondítható.
Mindkét változathoz eredményesen használhatók a hűtőszekrényben maradt felvágott-, pörkölt-, sülthús-maradékok, kiszáradt sajtok, stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.