Elkészítés: A megtisztított, megmosott csülköt kuktába tesszük. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, kevés sót adunk hozzá. Puhára főzzük.
A léből kivesszük, óvatosan kihúzzuk a csontot, hogy a hús egészben maradjon.
Alufóliába tesszük, és ha kihűlt, a hűtőbe rakjuk. A levét leszűrjük és eltesszük.
Másnap egy tepsibe karikázzuk a főtt
burgonyát. Megszórjuk az egyik karikára vágott hagymával, majd a csülök levén lévő olvasztott zsírral meglocsoljuk. Sütőben 25 percig fedő nélkül pirítjuk.
A csülökhúst felszeleteljük, fokhagymával megspékeljük. Rátesszük a burgonyára, ráhintjük a másik karikára vágott hagymát. Ráöntjük a mustárral, borssal elkevert 1 dl húslevet. Sütőben megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.