Elkészítés: A mascarponét egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot, 1 narancs reszelt héját és levét, majd fakanállal jó habosra keverjük.
A többi narancsot megpucoljuk, a fehér részét teljesen eltávolítjuk, majd gerezdekre szedjük, és kisebb darabokra felvágjuk. Ezután óvatosan a mascarpone krémhez keverjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd apránként szintén óvatosan összeforgatjuk a narancsos mascarponekrémmel.
Tálalás előtt poharakba kanalazzuk, majd a tetejére narancshéjat reszelünk, és narancskarikával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.