Elkészítés: 1. A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
2. A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk, és kiszedjük belőle a magokat.
3. Az újhagymát durvára vágjuk.
4. A tyúkhús alaplevet a ketchuppal elkeverjük.
5. A vajat és az olajat felhevítjük. A karaj mindkét oldalát átsütjük, tálba tesszük, és letakarva melegen tartjuk.
6. A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tyúkhús alaplevet, állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, sóval, borssal ízesítjük.
7. A karajszeletekre öntjük a szószt, majd megszórjuk reszelt narancshéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.