Elkészítés: A narancsot víz alatt jól megmossuk, átsikáljuk. A vajat a porcukorral habosra keverjük elektromos keverőgéppel, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is. Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk végül a sót és a sütőporral elkevert lisztet is. 1 éjszakára hűtőbe tesszük fóliába csomagolva.
3-4 sütőlapot kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tésztát lisztezett munkalapon 3 mm vastagra nyújtjuk, tetszőleges formákkal kiszúrjuk. 180 fokra melegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Amikor kihűlt, kettesével összeragasztjuk a lekvárral, és meghintjük vaníliás porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.