Elkészítés: A lisztet, a vajat, a vaníliás cukrot és 3 tojás sárgáját összegyúrunk, fóliába csomagoljuk, és fél óráig pihentetjük a hűtőben.
Kinyújtjuk késfokvastagságúra, és pogácsa szaggatóval vagy pálinkáspohárral kiszaggatjuk. A kis korongokat kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Kemény habbá verjük a 3 tojás megmaradt fehérjét 20 dkg porcukorral és 1 kávéskanál ecettel, kiskanállal vagy habnyomó zsákkal halmokat teszünk a tésztakorongok tetejére.
Előmelegített sütőben világosra sütjük. Amikor kihűlt kettesével összeragasztunk lekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.