Elkészítés: Egy nagy keverőtálba öntsük a vizet, a mézet, valamint a szárított élesztőt, keverjük kissé össze, és hagyjuk pihenni kb. 5 percig, amíg az élesztő elkezd dolgozni, kissé felfut. Ekkor szórjuk hozzá a sóval elkevert lisztet, és csurgassuk hozzá az olívaolajat, kézzel gyúrjuk össze. Egy tiszta konyharuhával fedjük le, és meleg helyen hagyjuk megkelni kb. 1 óra alatt.
A sütőt melegítsük elő 190 fokra, majd ha megkelt a tésztánk, nyomkodjuk ki belőle a levegőt, gyúrjuk át, és nyújtsuk ki egy sütőpapírral bélelt sütőtálcára. 10-12 perc perc alatt süssük készre.
A sütőből kivéve kissé hagyjuk hűlni, mielőtt megkenjük Nutellával. Egyenletesen kenjük meg a mogyorókrémmel, majd szórjuk rá a bogyós gyümölcsöket, végül aprított friss citromfű levelével szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.