Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, és uborkagyalun lereszeljük, besózzuk. Kivajazott tepsibe a felét beleszórjuk, ráhelyezzük a kiklopfolt és magyaros fűszerrel beszórt csirkemellet, erre karikázzuk a hagymát, paradicsomot, a felszeletelt és előre besózott cukkinit és paprikát. Rászórjuk a fokhagymát, majd a maradék krumplit elterítjük a tetején. A tejföllel bevonjuk, letakarjuk alufóliával. 200 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és mgpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.