Elkészítés: A burgonyát lereszeljük, beleütjük a tojást, hozzáadjuk a sót, a borsot és annyi lisztet, hogy nokedli sűrűségű legyen.
Sós, forró vízbe szaggatjuk kiskanállal (nokedliszaggatóval is lehet), közben megkavarjuk párszor. Ha megfőtt, leszűrjük.
A szalonnát apró darabokra vágjuk, kisütjük pirosra, ropogósra, kiszedjük a zsírból, majd erre tesszük a kifacsart savanyú káposztát, amit fedő alatt finomra megpirítunk.
Ha kész, hozzáöntjük a nokedlit, jól elkavarjuk, felforrósítjuk. A szalonnát a kitálalt nyögő tetejére szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.