Elkészítés: Az élesztőt a meleg tejjel (1,5 dl) és a cukorral elkeverem. A lisztet egy tálba szitálom, hozzáadom a sót, amikor az élesztő felfutott, hozzáadom a liszthez, hozzáteszem a maradék tejet és az olajat, ezután összegyúrom a tésztát, és félreteszem kelni kb. 35 percig. Amikor megkelt a tészta, 4 cipót csinálok belőle, majd a cipókat egyesével kinyújtom úgy, hogy kerek maradjon, majd megkenem olajjal, és derelyevágóval 8 részre vágom, feltekerem. A tetejét egész tojással megkenem és megszórom sajttal vagy szezámmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.