Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk őrölt fehérborssal.
A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacont, 4-5 szelet paprikát és paradicsomot /a csirkemell méretétől függően/, 1-2 szelet sajtot, majd felgöngyöljük. A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.