Elkészítés: A pulykamellet 2 centis kockára vágjuk, a megtisztított hagymát finomra, a répát szintén kockára aprítjuk. Az olajat kissé felforrósítjuk, a hagymát megfuttatjuk rajta. A húst és a répát hozzáadjuk, és kevergetve megpirítjuk. 1 dl vizet öntünk alá. Lefedjük, és kis lángon kb. 20 percig pároljuk, a végén zsírjára sütjük. Ekkor kerül bele a kicsumázott, kockára aprított paprika, a zöldborsó, a cikkekre vágott gomba. 1-2 percig pirítjuk, közben a paradicsompürét is hozzáadjuk. megsózzuk, megborsozzuk, a paprikával és a kakukkfűvel fűszerezzük. Kb. 2 dl vízet öntünk alá, jó 10 perc alatt puhára főzzük. Köretet is adhatunk hozzá, pld. rizst. De önmagában, pitával, török kenyérrel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.