Elkészítés:
1.) A sütést megelőző nap a lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojássárgát és a 2 evőkanál vízben feloldott csipet sót. Az egészet jól összegyúrjuk, és a hűtőbe (vagy a hűvös kamrába) tesszük másnap reggelig. (Mindenképp egy estét hűtőben kell töltenie a tésztának!)
2. Másnap 2 részre osztjuk a tésztát. Az egyik felét lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy tepsibe tesszük.
3.) Elkészítjük a tölteléket: a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az áttört gesztenyemasszát, a (mikróban vagy gőz fölött) felolvasztott csokoládét, és a tojásfehérjékből vert kemény habot.
4.) A kész tölteléket egyenletesen a tepsibe tett tésztalapra kenjük, majd befedjük a tészta (közben kinyújtott) másik felével. Tojással megkenjük.
5.) Előmelegített sütőben megsütjük kb. 20-25 perc alatt, majd a meleg, de kikapcsolt sütőben hagyjuk kihűlni. Porcukorral megszórva, kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.