Elkészítés: A krumplit meghámozzuk és előfőzzük. Míg a krumpli fő, apróra vágjuk a hagymát, és az olajban megfonnyasztjuk. Míg a hagyma megadja magát az olajban, a padlizsánt megszabadítjuk a szárától, villával beszurkáljuk, és a mikróban 6 percig sütjük. A hagymához hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, összesütjük, és jó kis pörköltszafthoz hasonlót kapunk. Ebbe a szaftba belekeverjük a padlizsán húsát, amit egy kanállal kikaparunk a héjából, hozzáadjuk a két gerezd fokhágymát felszeletelve, és jól összesütjük. Így első osztályú padlizsánkrémet kapunk.
A krumpli közben megfőtt, egy tűzálló edény aljára a felét felszeleteljük, ráterítjük a padlizsánkrémet, erre a krumpli másik felét karikázzuk. Meghintjük egy kis borssal (sózni már talán nem kell) és a sütőben kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.