Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. A porcukor felét kevés vízzel felforrósítjuk, beleöntjük az őrölt mákot, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a mézet. A palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, feltekerjük, és vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé rakjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tejszínt kikeverjük a maradék porcukorral és a tojások sárgájával, majd a palacsintákra öntjük. A sütőben átsütjük, és a porcukorral meghintve forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.