Elkészítés: A csirkecombokat megfosztjuk a bőrüktől és a csontoktól, falatnyi darabokra tépkedjük. Az újhagymát felkarikázzuk, a zöldből egy keveset félreteszünk a díszítéshez.
Egy serpenyőben pár evőkanál olajat hevítünk, rádobjuk az újhagymát. Kicsit megpirítjuk, mehet hozzá a csirke. Átforgatjuk, mikor itt-ott megbarnul, megsózzuk, és rátekerünk egy szép adag borsot. Hozzákeverjük a mustárt, elzárjuk a gázt, és langyosra hűtjük.
A palacsintasütőt felhevítjük, kiolajozzuk (alaposan, még véletlen se ragadjon le!). Eloszlatunk benne egy merőkanálnyi tésztát és a szokásossal ellentétben takarékra vesszük a lángot. Mikor a széle elkezd felpöndörödni és látszik, hogy az alja megsült, a széléhez közelebb ráteszünk 1 nagy evőkanál tölteléket. Egy lapáttal először félbehajtjuk úgy, hogy a húskupac a félhold felső részén legyen a tészta alatt, majd az alsó felét is ráhajtjuk, így egy negyed kört kapunk. Egy perc után óvatosan megfordítjuk, kicsit megnyomkodjuk a tésztát mindenhol, hogy szép formája legyen, és mindenhol átsüljön. Így járunk el addig, míg elfogynak az alapanyagok.
Tálaláskor kiskanál mustárral és újhagyma zöldjével díszítjük, salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.