Elkészítés:
1. A csirkét megmossuk, darabjaira vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
2. Felforrósítjuk az olajat, világosra pirítjuk benne a hagymát. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát és a csirkedarabokat. Kevés vizet öntünk alá, sóval, borssal ízesítjük, és fedő alatt, lassú tűzön kb. 1 órát főzzük. Ha túlságosan elfőné a levét, kevés vízzel pótoljuk.
3. A főzés végén levesszük a tűzről, belekeverjük a tejfölt, és galuskával körítve kínáljuk.
1 adag: 2271 kJ/541 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.