Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk.
A szalonnát és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk. A pörcöt kiszedjük, és a visszamaradó zsiradékon átsütjük a hússzeleteket, majd félretesszük. Visszatesszük a pörcöt a zsiradékba, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Tálalásnál szűrőkanállal a húsra szedjük a hagymaragut. Kockára vágott sült burgonya illik mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.