Előkészítés: A húst leöblítjük, konyhai papírtörlőn megszárítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a húst mindkét oldalán megsütjük benne. A sonkaszeleteket keresztben egymásra fektetjük, és közepére tesszük a húst. A banánt meghámozzuk, kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk, megcsepegtetjük a citromlével, és 3-4 karikát a húsra teszünk. A sonkát ráhajtjuk, és fogvájóval összetűzzük. A csomagokat a forró olajban még egyszer mindkét oldalukon 3-3 percig sütjük. A maradék banánt villával összetörjük, a tejszínnel és a konyakkal a visszamaradt olajba tesszük. Sóval, borssal, a curryvel ízesítjük. A húshoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.