Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, majd a fűszerkeverékkel és 2 evőkanál olajjal összekeverjük.
Kevés olajban megpirítjuk, miközben az apró burgonyát héjától megtisztítva feltesszük sós vízben főni. Az első forrás után leszűrjük, és olajon aranysárgára pirítjuk.
Lereszelünk 4 gerezd fokhagymát, 1 evőkanál olajon enyhén megpirítjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál mustárt, összekeverjük, felengedjük 3 dl tejszínnel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Összeforraljuk, majd belerakjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A csirkecsíkokat a tejszínes mártással és a pirított burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.